Efter ikea

Igår startade vi dagen allt för tidigt för att vara en lördag. Jag och afghanerna var ute innan 06 och promenerade i ett blött Umeå. Sen styrde vi mot Sundsvall där närmaste Ikea butik är belägen.

Vi var effektiva, anlände tio minuter efter att dom öppnat så att hitta parkering var en barnlek. Vi gick direkt upp till möblerna, tittade på allt möjligt och njöt av omgivningen. Vi åt den välkända köttbulle menyn för första gången och kunde konstatera att den va riktigt god. Självklart blev det efterrätt! En rabarberpaj och en choklad kaka. Riktigt gott och en lagom uppladdning.
Nere på små plocket plockade vi på oss en ny servis, glas och bestick. Nytt diskställ i rostfritt med bestickburk till. Två par gardiner, diskborstar, en bordslampa, en rya matta(vet inte hur det kommer fungera med hundar och grus, men vi ville pröva).. Och en hel del mer småplock.
Vi fyllde ett släp på hemvägen och spenderade lördag kvällen med att skruva ihop möbler. Vi har nu ett stort köksbord som nästan rymmer en hel arme, sex matstolar köpte vi till. Det blev även en byrå till hallen, ett vitrinskåp till både mig och lillasyster, en spjälsäng och ett extra klädskåp.

Så nu efter denna resa ska vi leva som sniglar fram till den 13:e då jag får min lön ^^

Idag fortsätter vi skruvandet men ska även till pengis för att lämna tillbaka släpet och ge Kajsa vitrinskåpet hon beställde.

Kommentarer
Postat av: Maja

Bilder! :)

Svar: Bilder finns ska bara föra över dem på datorn:)
Lisa Vernersson

2012-07-01 @ 23:18:44
URL: http://majasvedmark.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0