En lägesrapport

Nu är jag äntligen hemma i umeå igen!
Bjuder på gårdagens händelse i bilder..

Skriver mer sedan.


Kommentarer
Postat av: Elin

Sv: Jag skulle gärna vilja försöka nu på en gång, för... fastän de gick så illa som de gick så blir ju inte ens saknad efter en bebis mindre Och de är precis som du säger att de är helt upp till en själv när man vill försöka igen. Vi väljer att vänta så att nästa barn inte ska komma samtidigt som Tilia. Så vi ska väl åtminstone vänta till dec så att de inte blir ett aug barn till. För om jag skulle bli gravid och barnet skulle bli beräknad ungefär samtidigt som Tilia var är jag rädd att de ska kännas som om vi försöker "ersätta" Tilia med ett nytt barn. Och jag vill att nästa barn ska bli en egen individ :)

Men du ska inte att de är fel, för chansen att de ska gå fel igen är så pass liten så.. Ja jag vet inte, men jag förstår din räddsla. Är själv lite rädd för att "måla" upp en ny vardag med ett barn inblandad. Men samtidigt så vill jag ha ett barn. Så jag tycker att ni inte ska ge upp!
För när man har förlorat ett barn så tror jag att vi som föräldrar har en större längtan och saknar efter ett barn än vad någon annan har. Om du förstår vad jag menar ? :/

2012-10-17 @ 13:50:29
URL: http://somethingsnew.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0