Tittar bara in för att berätta


Att baby nu har anlänt. 
Med raketfart bestämde baby att det var god tid att entra världen på BF dagen. Med krystvärkar från ingenstans som startade hemma blev tiden på förlossningen mycket kort. Från att vi klev innanför deras dörrar tog allt 20 minuter, ingen bedövning, ingen lustgas. Baby som visade sig va en alldeles lagom flicka mår bra. Jag mår oförskämt bra men kommer nog aldrig kunna begripa hur hon kunde entra världen med den farten. Pappan mår bra och lika väl funderar han på vad som hände den där tisdagmorgonen egentligen. Vi var hemma från BB efter 48 timmar och njuter nu av våran väldigt lilla flicka.

48cm och 3525g. Alla fingrar och tår på plats. En helt fulländad baby flicka entrade världen 131210 kl 09:42.

Ta hand om er! Det kommer inte hända så mycket mer här på bloggen fram över förmodar jag. 

Hoppas ni alla får en underbar jul. För det ska vi på istidsgatan ha!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Kommentarer
Postat av: Nicalion

Grattis!!
Klart du måste fortsätta skriva!! Vi vill ju veta hur allt går, vad hon ska heta.. Men vilken smidig förlossning!! Kram och ha det bäst!!

Svar: Tackar, det kommer någon uppdatering av och till. Men inte speciellt ofta. :)Hoppas allt är bra med er, tittade in på din blogg igår faktiskt, spännande med förskola :)
Lisa Vernersson

2013-12-14 @ 23:38:20
Postat av: catdogs

GRATTIS!
Så roligt att det blev en flicka!:-)
Önskar er alla en riktigt GOD JUL!

Svar: Tack så mycket. Min sambo hade tippat på en flicka redan från starten, själv var jag lite tvivlande :)
Hoppas ni också fick en bra jul och jag önskar er en god fortsättning:)
Lisa Vernersson

2013-12-15 @ 07:06:59
URL: http://catdogs.wordpress.com
Postat av: Isabel

Åh, vilken liten docka. Nu är man ju inte lite avundsjuk. Tänk att er lilla tjej redan är 5 dagar gammal. Hur känns det nu att vara mamma till en sådan liten skatt?

Jag är jättenyfiken på att få höra mer om förlossningen. Det låter ju himla "spännande" med krystvärkar från ingenstans. Menar du att det började med krystvärkar direkt innan du haft "vanliga" värkar?

2013-12-15 @ 08:56:23
URL: http://smamirakel.blogspot.se
Postat av: J

Stort grattis till ert lilla underverk!
Nu är jag så nyfiken om hur ert "nya" liv ser ut med denna lilla prinsessa i världen. Vad ska hon heta? Hur går det med Vilhelmina?
många grattiskramar!

Svar: Tack så mkt. Livet rullar på och rutinerna under vardagarna tar allt fastare form.
Lisa Vernersson

2013-12-15 @ 13:39:37
Postat av: N

Grattis till flickan! Har följt dig länge nu men aldrig skrivit något. Var med i samma föräldragrupp som dig när du var gravid första gången och tänkt mycket på dig! Hoppas att ni har det fantastiskt nu! God jul! (Ps. Ansökte om att få följa dig på instagram).

2013-12-17 @ 22:57:29
Postat av: N

Grattis till flickan! Har följt dig länge nu men aldrig skrivit något. Var med i samma föräldragrupp som dig när du var gravid första gången och tänkt mycket på dig! Hoppas att ni har det fantastiskt nu! God jul! (Ps. Ansökte om att få följa dig på instagram).

2013-12-17 @ 22:58:55
Postat av: Sandra

Här förväntar sig nog ingen någon uppdatering på ett tag, njut njut njut! Snart är hon ett år och springer. :) hihi. Grattis igen fina Lisa. Ett kanonjobb har du gjort! Jag hoppas innerligt att vi en dag kan träffas både vi och barnen. :)

Svar: Tack Sandra, ganska galet att Alba imorgon fyller fem veckor. Vart tar tiden vägen? Och som hon vuxit.. Man kommer nog aldrig begripa att hon faktiskt var i magen och kom ut hel och perfekt.
Det hoppas jag också, skulle vara jätte trevligt!!
Hoppas ni fick en härlig jul och nyår.
Lisa Vernersson

2013-12-20 @ 23:08:15
URL: http://ssandrao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0