Baby du är mer än allt välkommen nu!

 
Idag står äntligen den nya barnvagnen i vårt hem. Jag måste erkänna att jag varit väldigt tveksam och velig inför detta köp. Vi har nämligen en fullt fungerande emmaljunga. Den har några år på nacken men fungerar i stort sett felfritt. Men, nu har vi en helt ny vagn stående i vardagsrummet. Jag njuter fortfarande av ruset, har provkört och bäddat iordning inför babys nedkomst. På något märkligt vis blev allt så väldigt mycket roligare, en alldelse ny vagn för vår alldeles egna lilla baby. Otroligt mysigt och faktiskt väldigt overkligt. Vagnen skeppades hit från Polen. tydligen är det populärt att beställa allt möjligt från Polen, bättre priser än vad Sverige erbjuder. Bättre priser och kortare leveranstider. Märkligt. Nu återstår det väl bara att vänta in den riktiga vinterna för att se om den polska vagnen fixar lite snö under hjulen.
 
Här ser ni Duo vagnen Royal. Christopher valde färg och jag valde modell. De tre första bilderna visar liggdelen med sufletten fullt utfäld. Den medföljande skötväskan samt två regnskydd och ett myggnät. Liggdelen har ett ställbart ryggstöd så babyn kan ligga lite mer upprät om så önskas. Man kan välja att ha rakt handtag eller vikt som på bilderna. Man kan även vända barnet bort från sig då det blir äldre.
 
 
Bilden nedan visar sittdelen i fullt sittläge och fullt utfäld suflett.
 
 
Nästa två bilder visar vagnen med fullt liggläge och sittläge med fotsäck.
 
 
Nu är vagnen bäddad med fårskinnspläd och vinteråkpåse i väntan på baby. 
 
 

Vi hörs!

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fia

Vågar man fråga vad en ny sån där kostar?

Svar: Om vi skulle köpt den i Sverige skulle du inte vilja veta prislappen. Men allt som allt slutade priset på 3800svk. Men då kommer ju denna vagn från Polen. Egentligen skulle den gå på 4800skr men den var nersänkt 1000kr då vi beställde.

Så jag skulle väl säga att man tjänar på att beställa barnvagnar från utlandet. Priset i Sverige är ju många gånger hutlöst!!
Lisa Vernersson

2013-11-13 @ 18:54:22
Postat av: catdogs

Jättefin barnvagn!(i fin färg)
Verkar verkar vara praktisk och mångsidig också.
Tittar in på din blogg titt som tätt nu.
Spännande!:-)

2013-11-14 @ 06:28:07
URL: http://catdogs.wordpress.com
Postat av: Fia

De var ju rimligt pris. :) Jo ja vet att barnvagnarna e snuskigt dyra.

2013-11-14 @ 09:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0