Då vandrar vi in i vecka 38

 
Det är svårt att förstå, att det faktiskt snart är över. På något vis känns det som att det varit en två års lång graviditet. Två år, fast att det ändå gått fort. I skivande stund är det otroligt kort tid kvar. Det är nästan svårt att begripa att baby faktiskt kan komma när som hellst. Känner på mig att vi har en ganska trevlig men ovan jul att se framemot. 
 
 
Skriver mer sedan.
 
 

Ta hand om er!


Kommentarer
Postat av: Fia

Fin mage :)

2013-11-18 @ 22:37:44
Postat av: Fia

När du sydde massor av dregglisar vart hittade du mönster på dom?

Svar: Jag köpte en färdig dregglis och måttade efter den. Men om man googlar så finns det en hel del mönster ute på nätet :)
Lisa Vernersson

2013-11-20 @ 16:02:45
Postat av: Fia

okej. :) Får ta och kika på de. :) Har också haft en bra graviditet än så länge, så peppar peppar

Svar: Gör så, de var väldigt enkla att sy. Dock väldigt mycket nålning. Det viktiga är bara att göra framstycket större än bakstycket. Då blir det bättre passform :)
Lycka till!!

Har nästan, bara nästan misstänkt att du var gravid. Vilken vecka är du i nu? Det är sånna här ggr det är tråkigt då jag inte har en fb.. Man har inte lika bra koll på folk längre;) men hur som ENORMT grattis!! Så spännande!! Nästan så du måste börja blogga så jag får "följa med" på er resa :)
Lisa Vernersson

2013-11-20 @ 22:45:43
Postat av: Fia

Men de e inte säkert att du hade vetat nå om du hade haft Facebook då jag inte har skrivit nå där. Blogg kommer jag inte skaffa då jag inte skulle veta va ja skulle skriva. :)

2013-11-21 @ 09:15:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0