Premiärdagen

Såhär fyra månader senare tog vi oss ner på stan, med vagnen. Nu lät det nog som att vi stängt in oss i lägenheten i fyra månader. Riktigt så illa är det inte. Vi har bara inte tagit oss tid till att ta med vagnen då vi åkt för att uträtta ärenden. Idag tog vi tummen ur och faktiskt njöt i lugn och ro med en sovandes Alba. Varma solstrålar och lagomt med folk. 

Vi passade vi på att få saker gjort. Sånt där som skulle gjorts för längesedan. Vi har startat upp sparkonton till barnen. Vi ordnade en nappflaska från märket calma som ska efterliknar ett bröst med sugmotstånd. Det pumpas nämligen för fullt här hemma. Med både en elektrisk och en handupump av märket calma. Att pumpa är verkligen inget jag gillar, men det är tyvärr ett nödvändigt ont nu då allt blev upp och ner.  Förutom pumpandet så har vi introducerat pytteportioner av egengjorda puréer. Morot har blivit en favorit här hemma och snart ska gröten introduceras.

Då vi ändå var på stan passade jag på att utöka Albas garderob. Två kortärmade boddysar och ett par tajts fick flytta in. Det finns alldeles för mycket fint! 

Nu ska jag försöka njuta av lite egentid. 

Vi hörs!!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Mysigt med en dag på stan ;)

2014-04-23 @ 10:20:59
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0